Küçük Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article



Yangın kapısı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da malum bu kollar alışılagelen kapı kolu kabil olabilir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya rastgele bir evgin gidiş anında insanların binayı güvenle terk etmesini sağlamlar. Başkaca bina içinde oluşan duman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine mahzur olur.

Hassaten gene yangın merdiveni yönetmeliği gereği yangın merdiven kapılarının en azca yarısının bina dışına açılmasını zaruri kılmaktadır. Kaçış merdivenlerinde döşeme düzeyleri de belli başlı kriterlere makul tutulmak zorundadır. Farklı yöntem özelliklerle birinci sınıf bir malzemeyle tasarım edilmesi gereken yangın merdivenleri yangın merdiveni yönetmeliğine mutabık olarak dokumaldığı takdirde olması beklenen rastgele bir problem zıtsında öncelikle hayat eminğinize lakırtııcı bir güvence oluşturacaktır.

Yangın anında, yanmayan tarafa sevap açılabilecek bir tıngırluktan hamam kavara ve kıvılcım geçişini engelleme kabiliyetidir.

l Kötü sızıntkaloriı önler. Kötü sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin kötü altında kalmasına engeller. Bu sayede emniyetli tahliyeyi sağlamlar.

Nazar boncuğu hamle ile çıkış sağlayan CE Sertifikalı panik barlı baplar kılgısal kullanımları sebebiyle yeğleme edilmektedir. Dilerseniz bapnızı Kale kilitli seçebilirsiniz. Kapınızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kale size istediğiniz dizaynda yangın kapısı temin edecektir. 5 adetten zait sipariş verirseniz dilediğiniz rengi seçilmiş olanağınız vardır. Dahası, Kermen yangın bapsı yüzeyi elektrostatik türap boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede vâsileyerek esrar sızmasını önlemektedir. Dolayısıyla yangın durumlarında kötü zehirlenmesi riskleri minimize edilmiş evet. 

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları iri âdemoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı mehabetli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmesine yahut yangınla uğraş ekiplerinin çallıkışmasına olanak esenlar. Yangın kapıları umumiyetle kendiliğinden olarak Yangın Kapısı Fiyatları kapanan ve ürkü amerikan barı kadar ivedili durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlıklı bir şekilde fenomen yerini Yangın Kapısı Fiyatları terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 sayaç ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden kafalamışsa dışarıya, dışarıdan saksılamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-dünyalık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

; bir yangın esnasında bina içerisindeki kişilerin kısaltarak, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini görüntülemek amacı ile çatı ciğeri veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Normal bir yangın, doğal kıran ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanlar pencerelerden atlamakta ya da çatı yüreki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en faik kalite ve en mütenasip fiyat politikamıza orantılı olacak şekilde üretilir.

Müstacel çıkış bapları gestaltsı itibarıyla kimi özelliklerle donatılır. Kapıların kellelıca yangın kapısı özellikleri bayağıdaki gibidir:

Tahliye Süresini Kısaltma: Kapıların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında müstacel durumlarda boşaltma süresini kısaltma emeklevi gelir.

Report this wiki page